Säkrare papper!

Vår ambition och ledstjärna är att du som kund hos oss ska vara snäppet lönsammare och mer effektiv än dina konkurrenter. Genom att lägga ut hela eller delar av den ekonomiska administrationen frigör du tid till att utveckla företaget och höja ditt resultat. Vår relation handlar i första hand om att tillsammans utveckla ditt företag och i andra hand om debet och kredit. Vi vill vara din naturliga coach och samtalspartner när du har frågor kring ditt företagande.

Ur produktsortimentet kan du bland annat hitta följande tre paketlösningar:

Sundsesplanaden 2
824 30 Hudiksvall
tel. 0650 - 996 30

hudiksvall@redohuset.se

Aktuellt

Dags att anmäla verklig huvudman!

Senast den 31 januari 2018 har riksdagen beslutat att samtliga företag och föreningar måste anmäla verklig huvudman till Bolagsverket.
En verklig huvudman är den eller de personer som ytterst äger eller kontroller exempelvis ett företag. En verklig huvudman kan också
vara den eller de personer som tjänar på att någon annan agerar åt dem. De flesta företag har en eller flera verkliga huvudmän.

OBS! Även de som inte har någon verklig huvudman skall anmäla detta till Bolagsverket.

Behöver Du hjälp med att anmäla huvudman?
Hör av Dig till oss på
telefonnummer 0650-996 30.

Vi söker en erfaren redovisningskonsult

Arbetsbeskrivning:
Vi söker dig som kan ta eget kundansvar och arbeta med kunders löpande redovisning och löner.
Detta inkluderar löpande bokföring inklusive hantering av reskontror, avstämningar, moms- och arbetsgivardeklarationer och rapporteringar samt lönehantering. Vid intresse finns möjlighet att arbeta med bokslut, årsredovis-ningar och deklarationer. Arbete på plats hos kunder förekommer. Du arbetar självständigt med hög kvalitet i kundkontakten men är samtidigt en del av teamet på företaget.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har arbetat med ovanstående arbetsuppgifter under några år på redovisnings-/ revisionsbyrå eller företags ekonomiavdelning och som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. På byrån använder vi i huvudsak BL-Informations ekonomiprogram men även andra ekonomiprogram efter våra kunders önskemål. Du är strukturerad, initiativrik och är van att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras, har förmågan att prioritera och att du som person är självständig, ordningsam, noggrann och stresstålig då arbetet tidvis kan innebära hög arbetsbelastning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringsprocessen påbörjas omgående.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2017-10-02
Vi tar emot ansökan via e-post.
hudiksvall@redohuset.se

MADE BY ohappa