Personal & Kompetens

Stefan Sahlin

Kontorschef
Auktoriserad Redovisningskonsult Srf konsulterna

Stefan är auktoriserad redovisningskonsult via Srf konsulterna samt ägare och VD i Redovisningshuset i Hudiksvall AB sedan år 2012. Han arbetar mestadels med bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt rådgivning inom ekonomi- och beskattningsområdet. Han har god insikt i frågeställningar rörande aktiebolag och dess ägare inklusive bolagsbildningar samt enskilda firmor. Han är även delägare i Plus Revision i Hälsingland AB där han är verksam som godkänd revisor.

Birgitta Hultman

Auktoriserad lönekonsult Srf konsulterna
Redovisningskonsult

Birgitta har arbetat på byrån sedan år 2002 och arbetar både med all-inclusiveuppdrag, löpande redovisning och löner för många enskilda firmor och aktiebolag. Birgitta är från och med april 2014 en av landets första auktoriserade lönekonsulter via Srf konsulterna.

Annika Sundberg

Redovisningskonsult

Annika började hos Redovisningshuset vintern 2009 och arbetar främst med löpande redovisning för enskilda firmor och aktiebolag inom många olika branscher. Annika är den som sköter det mesta av byråns marknadsföring.

Jennie Lindh

Redovisningskonsult

Jennie har arbetat på byrån sedan hösten 2009. Hon har mångårig erfarenhet inom redovisningsområdet för både aktiebolag och enskilda firmor och inom många olika branscher. Jennie arbetar i huvudsak med bokslut, årsredovisningar och deklarationer åt aktiebolag men även med löpande redovisning åt alla företagstyper.

Sanna Nilsson

Redovisningskonsult

Sanna började på byrån våren 2011. Hon har stor erfarenhet av redovisning och löner efter många års arbete på en ekonomiavdelning. Sanna arbetar idag med all-inclusive uppdrag och med löpande redovisning samt löner för enskilda firmor, handels- och aktiebolag inom olika branscher. Sanna är den på byrån som har flest insourcing-uppdrag.

Sundsesplanaden 2
824 30 Hudiksvall
tel. 0650 - 996 30

hudiksvall@redohuset.se

MADE BY ohappa